Home  |  Contact  |  Downloads  |  Nieuws en informatie     
 
    
 

 

Heeft u vragen? 

Welzijn De Meierij Schijndel

Bezoekadres
Steeg 9F
5482 WN Schijndel
T: 073 - 5441400
info@welzijndemeierij.nl

Welzijn De Meierij Sint-Oedenrode

Bezoekadres
Odendael 3
5492 CT Sint - Oedenrode
T: 073 - 5441400
info@welzijndemeierij.nl

Jeugd- en jongerenwerk

Bezoekadres
Laan van Henkenshage 2
5492 BH Sint-Oedenrode
T: 06 - 45770141
jongerenwerk@welzijndemeierij.nl

Bezoek ons ook op Facebook


Postadres

Welzijn De Meierij
Postbus 219
5480 AE Schijndel

Eropuit-bus Schijndel

De Eropuit-bus wordt met vrijwillige inzet van chauffeurs van Welzijn De Meierij beschikbaar om er met maximaal zes mensen op uit te gaan.
Mensen die er niet meer zo vaak weg kunnen doordat ze zelf niet meer kunnen of durven rijden bijvoorbeeld in het donker of lange afstanden of die minder mobiel zijn bieden we graag een leuke activiteit. Dit kan zijn een bezoek aan een evenement of het zelf boodschappen doen.

Het programma tot eind juni 2017 kunt u hier inzien: programma Eropuit-bus Schijndel
U kunt zich telefonisch aanmelden via 073 - 544 14 00.

In het algemeen geldt voor de Eropuitbus:
 -
  De bus rijdt bij minimaal 4 deelnemers. Er is plaats voor max. 6 deelnemers in de bus. Dit is afhankelijk van de begeleiding die al dan niet meegaat.
 -​   Geef bij aanmelding aan of u een rollator of (opvouwbare) rolstoel gebruikt.
 -

  U wordt gebeld of de rit doorgaat. Zo ja, dan wordt u thuis opgehaald en ook weer teruggebracht.
Het ophalen hangt af van de activiteit, dit is door de week altijd pas vanaf 10.15 uur. De retourtijd is in overleg, maar door de week zijn we altijd om 15.15 uur terug.
In het weekend kunnen de tijden anders zijn, de bus is dan soms meer beschikbaar.
 -

  De kosten dienen bij instappen contant en zo gepast mogelijk betaald te worden aan de chauffeur of begeleider. Persoonlijke uitgaven en consumpties zijn voor eigen rekening.

Welzijn De Meierij mag op gezette tijden gebruik maken van de bus die door zorgboerderij het Binnenveld wordt gebruikt voor het vervoer van haar cliënten. Welzijn De Meierij is heel blij met dit initiatief van de familie van Esch. Zij wil deze bus graag inzetten om mensen die niet meer zo vaak er-op-uit gaan de mogelijkheid te geven een uitstapje te maken en contact te krijgen met andere mensen. Dit kan zijn gezamenlijk boodschappen doen en afsluiten met een kopje koffie of naar een evenement in Schijndel. Ook andere instellingen mogen in overleg met Welzijn De Meierij gebruik maken van deze bus t.b.v. uitstapjes met de doelgroep.
Meer informatie, ideeën en suggesties over activiteiten zijn van harte welkom bij m.vermeulen@welzijndemeierij.nl  of tel. 073-5441400
.

Vorige pagina