Home  |  Contact  |  Downloads  |  Nieuws en informatie     
 
    
 

 

Heeft u vragen? 

Welzijn De Meierij Schijndel

Bezoekadres
Steeg 9F
5482 WN Schijndel
T: 073 - 5441400
info@welzijndemeierij.nl

Welzijn De Meierij Sint-Oedenrode

Bezoekadres
Odendael 3
5492 CT Sint - Oedenrode
T: 073 - 5441400
info@welzijndemeierij.nl

Jeugd- en jongerenwerk

Bezoekadres
Laan van Henkenshage 2
5492 BH Sint-Oedenrode
T: 073 - 5441400 
jongerenwerk@welzijndemeierij.nl

Bezoek ons ook op Facebook


Postadres

Welzijn De Meierij
Postbus 219
5480 AE Schijndel

Beter leren lezen, schrijven en computeren

Beter leren lezen, schrijven en computeren bij Welzijn De Meierij in Schijndel.
Zelf een advertentie op Marktplaats zetten, werkinstructies lezen, een inschrijfformulier invullen, de (klein)kinderen voorlezen. Er zijn verschillende persoonlijke redenen voor Nederlanders (die in Nederland de basisschool hebben gevolgd) om zich aan te melden voor de cursus Beter leren lezen en schrijven van Welzijn De Meierij in Schijndel.
Het is bekend dat de drempel om zich aan te melden hoog is. Het gevoel van schaamte is vaak groot. Maar de ervaring leert dat dat gevoel al snel verdwijnt, wanneer men eenmaal de eerste stap heeft gezet. Want iedere cursist weet hoe moeilijk het kan zijn. Er wordt gewerkt in kleine groepjes waardoor er ruimte is voor persoonlijke begeleiding. Zo leert men dus echt wat men wil leren. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. De cursus is op maandag middag van 13.30 tot 16.00 uur en/of donderdag van 18.30 tot 21.00 uur.

Meldt u zich aan voor deze groep, als u het leren lezen en schrijven weer wilt oppakken. Of... kent u iemand die baat bij deze lessen zou hebben, wijs hem of haar dan op de cursus. Als u zelf belangstelling heeft voor de cursus “Beter leren lezen en schrijven” of vragen heeft, neem dan telefonisch contact op met Welzijn De Meierij (073-5441400) of kom naar ons loket van de administratie: (Steeg 9F in Schijndel). 

Vorige pagina