Home  |  Contact  |  Downloads  |  Nieuws en informatie     
 
    
 

 

Heeft u vragen? 

Welzijn De Meierij Schijndel

Bezoekadres
Steeg 9F
5482 WN Schijndel
T: 073 - 5441400
info@welzijndemeierij.nl

Welzijn De Meierij Sint-Oedenrode

Bezoekadres
Odendael 3
5492 CT Sint - Oedenrode
T: 073 - 5441400
info@welzijndemeierij.nl

Jeugd- en jongerenwerk

Bezoekadres
Laan van Henkenshage 2
5492 BH Sint-Oedenrode
T: 073 - 5441400 
jongerenwerk@welzijndemeierij.nl

Bezoek ons ook op Facebook


Postadres

Welzijn De Meierij
Postbus 219
5480 AE Schijndel

Enquêtes Leefbaarheid Olland en Leefbaarheid Olland Jeugd

De Dorpsraad Olland en Welzijn De Meierij doen onderzoek naar de leefbaarheid in Olland en op welke punten zij ondersteuning zouden kunnen bieden. Daarnaast heeft de Gemeente Meierijstad een aantal vragen voor u, die ook zijn toegevoegd aan de enquête. U, als inwoner van Olland, helpt ons op weg door de korte enquête in te vullen.

De digitale versie kunt u vinden op:
https://www.survio.com/survey/d/M0V7Z7W6H5L4V4Z8I

De papieren versie ligt vanaf dinsdag 20 maart in de Loop’r in Olland in de hal bij het prikbord. Deze kunt u daar ook weer inleveren, in de zwarte brievenbus van Welzijn De Meierij. Het invullen van de enquête (zowel digitaal als schriftelijk) kan t/m maandag 9 april.

Ook voor de jeugd van 12 t/m 17 jaar is een enquête opgesteld, deze is te vinden op:https://www.survio.com/survey/d/V5V4N0D7Y2U6P2T9U

Heeft u ondersteuning nodig bij het invullen van de enquête of heeft u nog vragen? Op dinsdagmiddag 20 maart van 13.00 uur – 15.00 uur zijn Nelleke Zomer (Welzijn De Meierij), buurtadviseur Henk de Laat (Gemeente Meierijstad) en Gerrit van Gorkum (Dorpsraad Olland) aanwezig in de Loop’r om uw vragen te beantwoorden en te helpen met het invullen van de enquête.

Na 9 april worden alle ingevulde enquêtes verzameld en de resultaten met u gedeeld door middel van een informatieavond. Hierover later meer. Op basis van de resultaten zal een vervolg plaatsvinden. Bijvoorbeeld: uit de enquête blijkt dat er behoefte is aan ondersteuning bij bijvoorbeeld boodschappen doen of vervoer. En dat er ook mensen zijn die wel iets willen betekenen voor hun buurtbewoners. Samen wordt dan gezocht naar een vorm om vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

Heeft u n.a.v. de enquête nog vragen of wilt u graag meedenken? Neem dan contact op met Nelleke Zomer-Post, Welzijn De Meierij via 073-544 1400.


Vorige pagina