Meidenwerk Sint-Oedenrode

Meiden onder elkaar

Speciaal voor alle meiden van 12 t/m 24 jaar is er een uitgebreid aanbod van leuke en ontspannende activiteiten. Maak kennis met verschillende sporten of andere doe- en leeractiviteiten. Of kom gewoon een keer binnenlopen. Tijdens deze bijeenkomsten bestaat de begeleiding uitsluitend uit vrouwen; jongens zijn deze avond niet welkom. Gewoon, meiden onder elkaar.

Op woensdagavond kun je terecht van 19:00-22:00 uur in het jongerencentrum in Cultureel Centrum Mariëndael in Sint-Oedenrode.
Iedere maand zijn er twee inloopavonden met bijvoorbeeld films en een keur aan activiteiten. Die variëren van Zen-boksen tot creatieve sessies en make-up lessen. Soms zijn er thema-avonden, waarin je voorlichting kunt krijgen over gezondheid en sexting bijvoorbeeld. Wil je meer weten over het aanbod, bel of app dan via 06-45770141.

Meidenwerk is er ook voor de kerkdorpen Olland, Boskant en Nijnsel, omdat het belangrijk is deel te nemen aan speciale activiteiten. Bovendien maak je dan kennis met leeftijdgenoten uit de andere dorpen.

Voor een aantal activiteiten vragen wij om je in te schrijven en soms vragen we een kleine bijdrage. Volg ons ook op Instagram!

Informatie over deze activiteit

Eerste bijeenkomst 8 september 2021
Laatste bijeenkomst 29 december 2021
Wanneer? Elke week, op Woensdag van 17:00 tot 22:00
Aantal bijeenkomsten 16
Prijs per bijeenkomst € 0,00
Locatie Mariendael
Inschrijven op deze activiteit is online niet mogelijk, voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.
Bij inschrijvingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.