Maatje voor een maatje

Wat is ‘Maatje voor een maatje’

Maatje voor een maatje is voor iedereen in Schijndel en Sint-Oedenrode die het leuk vindt om contact met anderen te maken. Het maakt niet uit hoe oud je bent.
Het vinden van een gelijkwaardige vriendschap staat hierbij centraal. Het is uitdrukkelijk geen datingsite. Verder is alles mogelijk: wandelen, fietsen, samen kaarten of spelletjes doen, gamen, koffie drinken, samen naar theater of bioscoop of gezellig samen de stad in!

Bekijk onze vernieuwde webpagina
(je wordt doorgezet naar onze geautomatiseerde webpagina maatjes.welzijndemeierij.nl)

Wil je meteen alle bestaande oproepen zien? Klik op de onderstaande link.
Zoek de oproep die je aanspreekt en reageer.
(je wordt direct doorgezet naar onze de webpagina met alle oproepen)

Reageren kan door ons te bellen (073-544 14 00) of een email naar (maatjes@welzijndemeierij.nl) te sturen.

Ben je handig met de computer? Dan kan je op onze vernieuwde webpagina zelf een account aanmaken of inloggen als je al een account hebt.

Staat er niets bij dat je aanspreekt, dan plaatsen wij graag een oproep van jou, waar anderen op kunnen reageren.
Klik hier voor het plaatsen van een eigen oproep.
Heb je hulp nodig? Bel ons of stuur een email. Wij helpen je graag.

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens en vragen om. Na het invullen van het formulier nemen wij contact met je op. Wij plaatsen de oproep pas op de site nadat wij elkaar gesproken hebben en na toestemming van jou.

Bij gebruik van Maatje voor een maatje stem je in met de gebruiksvoorwaarden en het privacyreglement van Welzijn De Meierij.

Ik wil zelf een oproep plaatsen

Je bent op zoek naar een maatje in Sint-Oedenrode of Schijndel, maar op onze website staat geen oproep die je aanspreekt.
Plaats dan zelf een oproep.

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens en vragen om. Na het invullen van het formulier nemen wij contact met je op. Wij plaatsen jouw oproep pas op de site nadat wij elkaar gesproken hebben en na toestemming van jou.

© Copyright Welzijn De Meierij