Maatje voor een maatje

Wat is ‘Maatje voor een maatje’

Maatje voor een maatje is voor iedereen in Schijndel en Sint-Oedenrode die het leuk vindt om contact met anderen te maken. Het maakt niet uit hoe oud je bent.
Het vinden van een gelijkwaardige vriendschap staat hierbij centraal. Het is uitdrukkelijk geen datingsite. Verder is alles mogelijk: wandelen, fietsen, samen kaarten of spelletjes doen, gamen, koffie drinken, samen naar theater of bioscoop of gezellig samen de stad in!

Hoe werkt het?
Zoek de oproep die je aanspreekt en reageer.
Klik hier voor alle oproepen in Sint-Oedenrode
Klik hier voor alle oproepen in Schijndel.

Staat er niets bij dat je aanspreekt, dan plaatsen wij graag een oproep van jou, waar anderen op kunnen reageren.
Klik hier voor het plaatsen van een eigen oproep.
Wij gaan zorgvuldig met je gegevens en vragen om. Na het invullen van het formulier nemen wij contact met je op. Wij plaatsen de oproep pas op de site nadat wij elkaar gesproken hebben en na toestemming van jou.

Bij gebruik van Maatje voor een maatje stem je in met de gebruiksvoorwaarden en het privacyreglement van Welzijn De Meierij.

Ik wil een oproep plaatsen

Je bent op zoek naar een maatje in Sint-Oedenrode of Schijndel, maar op onze website staat geen oproep die je aanspreekt.
Plaats dan zelf een oproep.

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens en vragen om. Na het invullen van het formulier nemen wij contact met je op. Wij plaatsen jouw oproep pas op de site nadat wij elkaar gesproken hebben en na toestemming van jou.

© Copyright Welzijn De Meierij | Powered by ShareAll