Home  |  Contact  |  Downloads  |  Nieuws en informatie     
 
  • Maatje voor een maatje

     
    U bevindt zich hier: Skip Navigation Links » Maatje voor een maatje
    
 

 

Heeft u vragen? 

Welzijn De Meierij Schijndel

Bezoekadres
Steeg 9F
5482 WN Schijndel
T: 073 - 5441400
info@welzijndemeierij.nl

Welzijn De Meierij Sint-Oedenrode

Bezoekadres
Odendael 3
5492 CT Sint - Oedenrode
T: 073 - 5441400
info@welzijndemeierij.nl

Jeugd- en jongerenwerk

Bezoekadres
Laan van Henkenshage 2
5492 BH Sint-Oedenrode
T: 073 - 5441400 
jongerenwerk@welzijndemeierij.nl

Bezoek ons ook op Facebook


Postadres

Welzijn De Meierij
Postbus 219
5480 AE Schijndel

Maatje voor een maatje 

Informatie 

Over Maatje voor een maatje

Maatje voor een maatje is een digitaal prikbord voor en door inwoners van Sint-Oedenrode en Schijndel.

Bij Maatje voor een maatje gaat het om het vinden van gelijkwaardige vriendschappen. Zoekt u iemand om samen een stuk te gaan wandelen of fietsen, een kaartje te leggen, te gamen of de stad in te gaan?
De maatjeswebsite van Welzijn De Meierij vergemakkelijkt het vinden van deze vriendschappen. Welzijn De Meierij ondersteunt in het aangaan van deze vriendschappen.

Wat is Maatje voor een maatje niet? Het is uitdrukkelijk géén datingwebsite en ook geen website waar u uw (vraag om) diensten op kwijt kunt. Per leeftijdsgroep is een informatiefolder samengesteld:

Maatje voor een maatje - kinderen
Maatje voor een maatje  - jongeren
Maatje voor een maatje - volwassenen
Maatje voor een maatje - ouderen


Voor wie is Maatje voor een maatje?
Maatje voor een maatje is voor iedereen die op zoek is naar vriendschap. Zo is het er voor mensen die gezelschap zoeken om bijvoorbeeld samen koffie te drinken, te eten, fietsen of wandelen. Voor mensen die samen willen sporten, recepten uitwisselen of naar de bioscoop willen gaan. Maatje voor een maatje is voor iedereen en voor alle leeftijden.


Hoe werkt Maatje voor een maatje?
Op Overzicht maatjes is een digitaal prikbord te zien. Hierop staan alle vragen voor vriendschap.

Reageren op een vraag 
U ziet een vraag waar u graag op reageert. Druk op de knop ‘reageren’. Er verschijnt een reactieformulier. Vul deze zoveel mogelijk in. Dit formulier wordt niet op de website geplaatst, maar per e-mail naar Welzijn De Meierij verzonden. Welzijn De Meierij laat degene die de vraag heeft gesteld weten dat u interesse heeft. Samen spreekt u af waar en wanneer een eerste gesprek zal plaatsvinden. Indien gewenst kan dat bij Welzijn De Meierij zijn, eventueel met begeleiding van één van de medewerkers om dat eerste gesprek in goede banen te leiden.

Zelf een vraag stellen
Staat uw gewenste vriendschap er niet bij? Stel dan zelf een vraag door links in het menu op 'Aanmeldformulier' te klikken. U kunt dan zelf aangeven naar wat voor vriendschap u op zoek bent en waar u die vriendschap zoekt. Vul dit formulier zoveel mogelijk in. Dit formulier wordt niet op de website geplaatst, maar per e-mail naar Welzijn De Meierij verzonden. Medewerkers zetten deze informatie om, zodat er geen privacygevoelige informatie op de website komt staan. Na het aanmelden duurt het maximaal 7 dagen voordat u uw vraag op de website kan zien staan. Als er reacties op uw vraag binnenkomen, dan nemen we contact met u op. Wij gaan hier uiterst zorgvuldig mee om. Ongewenste en onbetamelijke berichten worden niet geplaatst. Welzijn De Meierij monitort alle aanvragen en onderneemt stappen indien noodzakelijk.


Bij gebruik van Maatje voor een maatje stemt u in met de gebruiksvoorwaarden en het privacyreglement van Welzijn De Meierij.
Maatje voor een maatje is een initiatief van


Maatje voor een maatje is mogelijk gemaakt met steun van het Oranjefonds en van Rabobank Hart van de Meierij.