Welzijn De Meierij maakt meer mogelijk!

Ook in deze bijzondere tijd. Wij blijven voor u in de buurt. Onze sociaal werkers en vrijwilligers houden contact met u. Alleen op een andere manier dan u van ons gewend bent.

Bereikbaarheid

Welzijn De Meierij is telefonisch bereikbaar voor iedereen met vragen. Dat kunnen allerlei vragen zijn. Bel ons als u behoefte heeft aan een luisterend oor of een praktische vraag heeft.
Wij blijven telefonisch bereikbaar (maandag t/m donderdag 09.00-12.00 uur en 13.00-17.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur).
Daarnaast kunt u ons mailen via info@welzijndemeierij.nl. De mail wordt elke dag gelezen en uw vraag wordt dan per mail of telefonisch beantwoord.
Onze medewerkers werken thuis en zijn ook rechtstreeks bereikbaar via telefoon, app en email. Wij kunnen dagelijks contact met u hebben indien nodig.

Wij houden ook contact met u!

Wij doen er alles aan om bij te dragen aan het inperken van de uitbraak van het Coronavirus. Al onze activiteiten, ontmoetingsactiviteiten en bijeenkomsten in de wijken liggen daarom momenteel tijdelijk stil. Onze locaties zijn gesloten.
Dit betekent dat veel mensen nu terugvallen op zichzelf, zich eenzaam kunnen gaan voelen of omdat kinderen thuis zijn er meer druk komt op de thuissituatie. Om u daarbij te ondersteunen nemen wij met u contact op. De sociaal werkers en vrijwilligers van Welzijn De Meierij bellen met mensen en gezinnen die door deze situatie nu extra kwetsbaar zijn. We kijken samen hoe we u het beste kunnen ondersteunen. Met regelmatig contact, advies, een initiatief bij u in de buurt of praktische ondersteuning zoals bijvoorbeeld hulp bij het boodschappen doen.

Coördinatie, werving van vrijwilligers en vrijwilligersinitiatieven
Wij zien dat heel veel burgers in deze situatie nieuwe activiteiten en initiatieven opzetten om mensen die nu extra kwetsbaar zijn te ondersteunen. Wij nemen contact op met deze initiatieven en kijken of we elkaar kunnen versterken. Daarnaast werven wij vrijwilligers om mensen thuis te ondersteunen met telefonisch contact, boodschappen doen of andere praktische zaken.

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig?

Mocht u een vraag, zorgen om iemand uit uw omgeving, een idee of signaal hebben? Neemt u dan contact op. U kunt ons bellen (073) 544 14 00 (ma-vrij van 09.00 tot 12.00 uur) of  email naar info@welzijndemeierij.nl.

Samen met onze medewerkers, vrijwilligers, samenwerkingspartners en burgerinitiatieven helpen en ondersteunen we elkaar in deze moeilijke periode en slaan wij ons er samen doorheen!

Hieronder kunt u klikken voor informatie over specifieke activiteiten:

Cursussen en activiteiten

Digi-Thuis

Geld&Zo

Jongerenwerk

Steunpunt Mantelzorg

VoorleesExpress