Open dag Jongerencentra Bizzi en Honk1224

Is het hedendaags chillen van jongeren nou écht zo anders als vroeger? En wat doet Jongerenwerk Meierijstad nou eigenlijk allemaal? Om de inwoners van Meierijstad daar een beeld van te geven is er een open dag bij Jongerencentrum Bizzi en Jongerencentrum Honk1224, de vaste thuishonken van de jongeren.

Op donderdag 12 oktober tussen 15.00 en 22.00 uur zijn ouders, jongeren, docenten, netwerkpartners en alle andere geïnteresseerden welkom op de volgende locaties:

  • Jongerencentrum Bizzi, Steeg 3 in Schijndel
  • Jongerencentrum Honk1224, Laan van Henkenshage 2 in Sint-Oedenrode

Begeleiden jongeren
Hoewel het jongerencentrum een plek is voor alle jongeren om te kunnen ’chillen’, wordt er aandacht besteed aan het juist activeren van jongeren. Zij worden gestimuleerd om hun talenten te ontwikkelen op het gebied van onder andere sport, creativiteit en muzikaliteit. Door middel van deze activiteiten komt het jongerenwerk in contact met jongeren om vroegtijdig te signaleren en jongeren te begeleiden in de weg naar volwassenheid.

Samenwerken
Ook buiten in de wijken en op middelbare scholen wordt er voortdurend samengewerkt om activiteiten voor jongeren op te zetten. Al deze activiteiten zijn slechts een kleine greep van het jongerenwerk, ook op het gebied van preventie vervult het jongerenwerk een grote rol.

Meer informatie over onze openingstijden en activiteiten kunt u vinden via www.welzijndemeierij.nl/jongeren of onze socialmediakanalen. Voor overige vragen kunt u mailen naar jongerenwerk@welzijndemeierij.nl.

Welzijn De Meierij werkt samen in Coöperatie Sociaal Werk Meierijstad