loket

Welzijn De Meierij gaat stap voor stap weer open

Wij gaan weer open!

Welzijn De Meierij volgt de richtlijnen van het RIVM. Wat betekent dat? Met ingang van juni 2020 gaan een aantal activiteiten weer starten. Met de geldende 1,5 meter richtlijn. Hiervoor heeft Welzijn De Meierij een handreiking en protocollen per activiteit opgesteld.

De deelname aan deze activiteiten is altijd op basis van inschrijving en afspraak. Inloopactiviteiten zijn nog niet toegestaan, behalve bij het jongerenwerk, met een maximum van 10 jongeren per inloop.
Bij het Spectrum kunt u vanaf 1 juni alleen op afspraak met Welzijn De Meierij of een andere organisatie naar binnen.

De deelnemers en vrijwilligers aan onze activiteiten worden door de begeleiding persoonlijk geïnformeerd en uitgenodigd.

Momenteel stellen we het cursusprogramma op voor het nieuwe seizoen. Dit wordt een aangepast programma waarbij we rekening houden met de geldende 1,5 meter richtlijn. Medio juli komt er een folder beschikbaar met het aanbod. Vanaf dat moment kunnen ook de inschrijvingen plaatsvinden.

Daarnaast zijn we bezig met het ontwikkelen van Zomerpaletactiviteiten. (onder de voorwaarde dat de maatregelen voldoende ruimte bieden) Het aangepaste programma wordt via de website/facebook en lokale media bekend gemaakt.

Heeft u hierover een vraag; neem dan contact op met Welzijn De Meierij.
Telefoon: 073-5441400 of e-mail: info@welzijndemeierij.nl

Bekijk ook onze interactieve nieuwsbrief!