loket

WELZIJN DE MEIERIJ STAAT VOOR JOU KLAAR IN DE SITUATIE RONDOM CORONA.

Ons dagelijks leven wordt door de Coronacrisis opnieuw op zijn kop gezet. Het coronavirus heeft Nederland in z’n greep. Dit baart ons zorgen, en doet ons vooral meeleven met alle ouderen, zieken en andere kwetsbaren. Als samenleving staan wij hierin gezamenlijk voor een grote opgave. Welzijn De Meierij doet in samenwerking met haar samenwerkingspartners waaronder ONS welzijn, Farent, Mee en Lumens alles wat mogelijk is wanneer onze medemens er zelf (even) niet uitkomt, in de vorm van aandacht, hulp en ondersteuning.

Activiteiten en dienstverlening in Schijndel en Sint-Oedenrode.
Onze activiteiten blijven, binnen de maatregelen van de overheid, doorgaan. Groepsactiviteiten, waaronder ontmoetingsactiviteiten en cursussen worden voor kleinere groepen aangeboden. Ook onze dagbesteding blijft doorgaan. Omdat het belangrijk is om elkaar, binnen een veilige omgeving, te ontmoeten.

Je kunt bij ons terecht; heb je een vraag, heb je behoefte aan een luisterend oor of wil je zelf iets betekenen voor jouw omgeving neem dan contact op met Welzijn De Meierij tel 073-5441400 of loop bij ons binnen bij ’t Spectrum, Steeg 9f te Schijndel of in Sint-Oedenrode bij Odendael, Odendael 3, of bij het jongerencentrum in Mariendael.