Kernwaarden

Wij hebben aandacht

We hebben oprechte aandacht voor mensen vanaf het allereerste moment van ontmoeting en contact. We luisteren en maken hoorbaar wat mensen zeggen. De deur staat open. We brengen rust in deze drukke wereld en vinden echt contact belangrijk.

Wij hebben lef

Door onze kennis en ervaring durven we op onze intuïtie te vertrouwen. We pakken het podium, durven er te staan en te staan voor wat we te zeggen hebben, wat de moeite waard is. We profileren ons, nemen initiatief, zijn ondernemend en zijn niet te bescheiden.

Wij vinden niets gek

We staan nergens van te kijken, kijken nergens van op maar geven wel grenzen aan. We maken procesafspraken. We bieden duidelijkheid over de rollen – een of meer – die we op een gegeven moment vervullen tijdens een bepaalde interventie of activiteit en maken daarbij duidelijk waar we wel en niet van zijn.

Wij gaan eropaf

We stappen gemakkelijk op mensen af. We zijn zichtbaar en herkenbaar. We zien kansen en brengen mensen en organisaties met elkaar in verbinding.

Welzijn De Meierij

Wij geloven in de talenten van alle mensen en in de kracht van samenwerken en verbinden. Wij zetten ons elke dag in om mensen, van jong tot oud mee te laten doen. Wij helpen zolang als nodig is.

35+

MEDEWERKERS

15+

FREELANCERS

400+

VRIJWILLIGERS

© Copyright Welzijn De Meierij