Leer ons kennen

Welzijn De Meierij

Welzijn De Meierij is een professionele lokale organisatie voor sociaal werk. Wij richten ons vooral op de inwoners van de dorpskernen Schijndel en Sint-Oedenrode van de gemeente Meierijstad. Wij stellen de mens centraal, waarbij we uitgaan van zijn of haar mogelijkheden. Door dichtbij te zijn, te verbinden en te ondernemen zijn wij in staat iemands sterke kanten aan te boren.

Missie

Wij werken aan het vergroten van de maatschappelijke zelfstandigheid van inwoners.

Visie

Wij willen bereiken dat mensen de regie over hun eigen leven hebben; kunnen behouden of krijgen. Mensen die de regie hebben over hun eigen leven merken een positief e­ ect op hun welbevinden, maatschappelijk functioneren en dat van hun directe omgeving. Wij geloven in de talenten van alle mensen en in de kracht van samenwerking en sociale verbindingen. Met elkaar bouwen wij aan een sociale, inclusieve en vitale lokale samenwerking. Wij zetten ons dagelijks in om mensen, van jong tot oud, mee te laten doen. Wij versterken dorpen en buurten en werken aan meer veerkracht van inwoners. Wij ondersteunen zolang als nodig is.

Welzijn De Meierij

Wij geloven in de talenten van alle mensen en in de kracht van samenwerken en verbinden. Wij zetten ons elke dag in om mensen, van jong tot oud mee te laten doen. Wij helpen zolang als nodig is.

35+

MEDEWERKERS

15+

FREELANCERS

400+

VRIJWILLIGERS

© Copyright Welzijn De Meierij