Vervoer

Vervoer op maat Schijndel

De dienst Vervoer op Maat zorgt met vrijwillige chauffeurs voor noodzakelijke vervoersvragen van inwoners uit Schijndel.

Heb je geen familie, buren of kennissen die jou naar een afspraak, bijvoorbeeld van medische aard, kunnen brengen, dan kan Vervoer op Maat jou wellicht helpen. Als je vervoer nodig hebt, geef dit dan zo spoedig mogelijk door. Telefonisch via 073-5441400 of per e-mail via vervoer@welzijndemeierij.nl.
Onze vrijwillige planners zorgen dat er een chauffeur voor je rit wordt geregeld. Desgewenst kan een chauffeur je ook begeleiden naar jouw afspraak, dit alles in overleg.

Voor Vervoer op Maat betaal je een onkostenvergoeding. Eventuele parkeerkosten zijn ook voor jouw rekening.
Meer informatie staat in de folder die je hier rechts kunt downloaden.

Eropuit-bus Schijndel

Voor mensen die er niet meer zo vaak op uit gaan heeft Welzijn De Meierij de Eropuit-bus. In Schijndel doen we dit in samenwerking met zorghoeve het Binnenveld. De Eropuit-bus chauffeurs en begeleiders zijn vrijwilligers van Welzijn De Meierij.

De bussen worden gebruikt voor uitstapjes binnen de regio. Denk daarbij aan een tuincentrum, een markt, museum of evenement in de buurt. We drinken ter plaatse gezamenlijk gezellig koffie.
Je wordt thuis opgehaald en na afloop ook weer thuisgebracht. De kosten hiervan houden we zo laag mogelijk. Consumpties en persoonlijke aankopen tijdens het uitstapje zijn voor eigen rekening.

Het programmaboekje van de Eropuit-bus kun je afhalen bij onze administratie. Aanmelden voor een activiteit kan per e-mail via vervoer@welzijndemeierij.nl of telefonisch via 073-5441400.

Het programma van verschillende uitstapjes wordt door ons gemaakt, maar wij bieden ook veel ruimte voor eigen inbreng. Heb je een leuk idee waar de bus heen kan gaan, dan horen wij dat graag!

Ook andere instellingen die in Schijndel actief zijn, mogen in overleg met Welzijn De Meierij gebruik maken van de bus die in Schijndel wordt ingezet ten behoeve van uitstapjes met de doelgroep. Neem voor meer informatie hierover contact op met vervoer@welzijndemeierij.nl.

Eropuit-bus Sint-Oedenrode

Voor mensen die er niet meer zo vaak op uit gaan heeft Welzijn De Meierij de Eropuit-bus. In Sint-Oedenrode doen we dit in samenwerking met Odendael (onderdeel van BrabantZorg). De Eropuit-bus chauffeurs zijn vrijwilligers van Odendael. De begeleiders zijn vrijwilligers van Welzijn De Meierij.

De bus wordt gebruikt voor uitstapjes binnen de regio. Denk daarbij aan een tuincentrum, een markt, museum of evenement in de buurt. We drinken ter plaatse gezamenlijk gezellig koffie.
Je wordt thuis opgehaald en na afloop ook weer thuisgebracht. De kosten hiervan houden we zo laag mogelijk.Consumpties en persoonlijke aankopen tijdens het uitstapje zijn voor eigen rekening.

Het programma van de Eropuit-bus staat in de folder die je af kunt halen bij Welzijn De Meierij, locatie Odendael. Aanmelden voor een activiteit kan telefonisch via 073-5441400 of per e-mail via vervoer@welzijndemeierij.nl.

Het programma van verschillende uitstapjes wordt door ons gemaakt, maar wij bieden ook veel ruimte voor eigen inbreng. Heb je een leuk idee waar de bus heen kan gaan, dan horen wij dat graag!

© Copyright Welzijn De Meierij