Home  |  Contact  |  Downloads  |  Nieuws en informatie     
 
  • Wat doen wij

     
    U bevindt zich hier: Skip Navigation Links » Wat doen wij » Woonservice
    
 

 

Heeft u vragen? 

Welzijn De Meierij Schijndel

Bezoekadres
Steeg 9F
5482 WN Schijndel
T: 073 - 5441400
info@welzijndemeierij.nl

Welzijn De Meierij Sint-Oedenrode

Bezoekadres
Odendael 3
5492 CT Sint - Oedenrode
T: 073 - 5441400
info@welzijndemeierij.nl

Jeugd- en jongerenwerk

Bezoekadres
Laan van Henkenshage 2
5492 BH Sint-Oedenrode
T: 073 - 5441400 
jongerenwerk@welzijndemeierij.nl

Bezoek ons ook op Facebook


Postadres

Welzijn De Meierij
Postbus 219
5480 AE Schijndel

Wat doen wij 

Woonservice 

Welzijn De Meierij levert haar bijdrage aan de totstandkoming van de Woonservice en de integrale dorps- en wijkontwikkelingsplannen (IDOPs/IWOP) in Schijndel en St.-Oedenrode. In samenwerking met de gemeente, wijk- en dorpsraden, wijkbewoners, vrijwilligers en maatschappelijke organisaties werkt zij aan de ontwikkeling hiervan.
De woonservice draagt bij aan de levendigheid van de buurt, de sociale infrastructuur en daarmee indirect aan het welzijn van de bewoners. Alle vragen op het gebied van wonen, welzijn en zorg kunnen gesteld worden aan de vaste groep vrijwilligers.

Er zijn vier woonservicepunten in Schijndel. Woonservicepunt Boschweg (in Het Gasthuis), Woonservice Centrum (in ’t Bûrthuis), Woonservice Wijbosch (in De Schakel) en Woonservice Zuid (in De Vink). De centrale gedachte achter deze vier woonservicepunten is dat inwoners in hun nabije omgeving kunnen beschikken over alle vormen van wonen, welzijn en zorg, die zij nodig achten.

In Sint-Oedenrode wordt er vanuit Welzijn De Meierij een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en uitvoering van de IDOPs/IWOP in Boskant, Nijnsel en De Kienehoef.